de-capella

Capellastraat 3

9742 LJ Groningen

050-5774000

Bij spoed toets 1

Klachtenprocedure

Klachtenprocedure

Als u een klacht heeft over de praktijk, vinden we het fijn dat u deze met de praktijk bespreekt. Wanneer we van u klacht weten, kunnen we namelijk werken aan een oplossing van het probleem. Het doorgeven van uw klacht kan via ons klachtenformulier. Dit formulier kunt u downloaden door op de link hiernaast te klikken. Daarnaast kunt u het formulier ook uitgeprint afhalen bij onze balie. Het ingevulde formulier kunt u in een afgesloten enveloppe inleveren bij de assistente aan de balie of in de brievenbus van de praktijk. Wij nemen daarna telefonisch of schriftelijk contact met u op.

 

Als het bespreken van de klacht lastig voor u is of als u er niet met ons uitkomt, kunt u ook gebruik maken van een klachtenfunctionaris van de SKGE (zie www.skge.nl/klacht-indienen voor meer informatie).

Als volgens u uw klacht ook door de SKGE-klachtenfunctionaris niet goed behandeld wordt, kunt u een juridische geschillenprocedure starten. Dit kan op www.skge.nl/geschillenprocedure. Het oordeel van de geschillencommissie is bindend.

Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen beperkt nieuwe patiënten aan

Wij zijn beperkt open voor nieuwe aanmeldingen van patiënten die wonen binnen ons zorggebied en hier nog geen huisarts hebben. Ons zorggebied bestaat uit Paddepoel, Vinkhuizen, Reitdiep, Selwerd en de Tuinwijk.

Wilt u zich aanmelden als patiënt? Stuur dan een mail naar info@de-capella.nl

Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

1
Uw gegevens
2
Gegevens Apotheek
3
Medicijnen
4
Last Page
Voorletters
Achternaam
Geboortedatum
Email *
Telefoonnummer
Apotheek
Laten Bezorgen?
Medicijnen
Opmerkingen
Call Now Button Ga naar de inhoud